Deze campingpagina is 324 keer bekeken
Routeplanner
Bellen

De Veenhoop

De Veenhoop, Friesland


Onze camping in Friesland ligt in Nationaal Park De Alde Feanen tussen Grou, Leeuwarden en Drachten en naast de natuurgebieden de Kraanlannen en De Deelen. Nationaal Park De Alde Feanen is het Giethoorn van Friesland. Heel fijn om per boot te ontdekken. Aan de andere kant van onze camping in Friesland liggen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen. Op onze camping in Friesland heeft u lekker de ruimte. De rust en natuur zijn ook hier merkbaar. Op onze camping moet en hoeft u helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn uw eigen gang kunnen gaan. U kunt zich bijvoorbeeld lekker terugtrekken met een boek, zittend aan de waterkant.

Ook voor gezinnen met kinderen is de camping heerlijk als u van rust houdt. Kinderen vermaken zich onder andere met hengelen, in de velden spelen of met de campingdieren, waaronder kippen, konijnen en onze camping honden Haye en Hylke.

De campingplaatsen zijn ruim. Op elk veld staan grote vuurschalen, waar u heerlijk een vuurtje kunt stoken. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting. De schone sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. Verder hebben wij speciaal verharde camperplaatsen. Wij zijn door de ANWB geselecteerd als Kleine Camping.

Camping reserveren

www.de-veenhoop.nl
Camping De Veenhoop Camping De Veenhoop Camping De Veenhoop

  • Rust en natuur
  • Geen herrie, geen discogeluiden
  • speelvelden
  • campingdieren
  • ruim opgezet
Reserveren bij De Veenhoop

Selecteer hieronder de datum:


 

Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
Tel: 0512 4622 89

Gegevens minicamping:


De Veenhoop
Eijzengapaed 5
9215 VV De Veenhoop


Website: www.de-veenhoop.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring