Deze campingpagina is 973 keer bekeken
Minicamping Millingen%20aan%20de%20Rijn

De Zeelandsche Hof

Millingen aan de Rijn, Gelderland


→     www.zeelandschehof.nl
☎     06 12 650 056
→     Routeplanner

    - Camping Millingen aan de Rijn De Zeelandsche Hof is een terpboerderij uit 1850 met alle uiterlijke kenmerken van het goede akkerbouwverleden. Ze is fraai gelegen in de Duffelt, het oude buurtschap "Het Zeeland", in Millingen aan de Rijn tussen Berg en Dal en de Ooijpolder, en is tevens onderdeel van het natuurgebied de Gelderse Poort. Sinds 2016 valt Millingen aan de Rijn onder de gemeente Berg en Dal. Een ideaal beginpunt voor een lekker dagje uit of zelfs meerdere dagen want naast Logies is het op onze Camping en in de Trekkershutten ook heerlijk vertoeven.


Kenmerken
ligt aan de splitsing van de Rijn en Waal
natuurgebied De Gelderse Poort
Wandel Vierdaagse Nijmegen


Camping Millingen aan de Rijn Camping Millingen aan de Rijn

De 102de Internationale Nijmeegse Wandel Vierdaagse van 17 t/m 20 juli 2018.
Verblijf op onze vierdaagsecamping in uw eigen tent /caravan met goede sanitaire voorzieningen en de mogelijkheid voor reservering van een ontbijt en/of lunchpakket.
Millingen a/d Rijn ligt aan de splitsing van de Rijn en Waal, centraal gelegen bij het unieke natuurgebied De Gelderse Poort. In dit natuurgebied kunt u al wandelend zomaar loslopende Galloway runderen en Konikpaarden tegen komen.
De Ooijpolder en Duffelt zijn onderdeel van de Gelderse Poort, daarnaast m.i.v. dit jaar gefuseerd met de gemeentes Groesbeek en Ubbergen. Sinds 2016 vallen alle dorpen van Groesbeek, Millingen a/d Rijn en Ubbergen onder de gemeente Berg en Dal. Kleine dorpjes, waaronder Kekerdom, Leuth, Erlecom, Ooij, Persingen en Beek, liggen als het ware ingeklemd tussen rivier de Waal en de stuwwal. Deze stuwwal is ontstaan in de IJstijd en heeft in het verleden voor veel bronwater gezorgd goed voor diverse waterputten maar ook bedrijvigheid zoals wasserijen. Op en achter deze stuwwal ligt Groesbeek waar bijzondere vergezichten te bespeuren zijn.Stuur een bericht naar De Zeelandsche Hof
Uw naam:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mail:
Uw vraag:
 
Om spam te voorkomen moet u bovenstaande tekst overnemen in het tekstvak!

(zonder hoofdletters)
(vul hiernaast het woord in)
 
   
Tel: 06 12 650 056

Gegevens minicamping:


De Zeelandsche Hof
Molenstraat 4
6566 JC Millingen aan de Rijn


Website: www.zeelandschehof.nl

Minicamping Nederland ©
Privacy en cookies verklaring